Gaming Academy

Boost dine 'gaming-skills'

Du hører et ladegreb og efterfølgende en skudsalve. Panikken spreder sig. Dine arme gør ondt og du hiver efter vejret. Du ved at dit team er havnet i et baghold og du kæmper for at nå tilbage til dem. Sveden hagler af dig. “Otte, ni….. Ti!” Du springer op. Lader dit gevær og er tilbage i kampen. En holdkammerat kaster sig mod gulvet og begynder: “En, to tre..” Han puster ud, sveder og bliver liggende på gulvet. Nu er det dig, der er top-gamer. Dit hold behøver dig og du springer frem fra dit skjul, lige tids nok til at se på skærmen at du er ramt og må kaste dig mod gulvet. Igen! Straffen er 10 armbøjninger.

I Gaming Academy træner du dine gaming-skills. Vi bruger forskellige typer af spil. Lige fra League og Legends til CS:GO. Vi kombinerer gaming og motion, så du øver dig i at tænke under pres og blive mere præcis når du spiller. Alle kan være med – uanset om du er øvet eller helt nybegynder.

Har du spørgsmål?

Find svarene under FAQ, hvor du/I finder svar på de mest gængse spørgsmål - eller du/I kan ringe eller kontakte os på mail.

Gå til FAQ

Kom på besøg!

Overvejer du at tage 9. eller 10. klasse på efterskole, så kom og få en forsmag på vores hverdag - den er ikke kedelig!

Læs mere

Tilmeld dig nu!

Hvis du allerede nu ved, at du vil tilbringe et efterskoleår hos os, har vi gjort tilmeldingen let...

Tilmelding

Bestil materiale!

Få tilsendt mere information om vores skole, så du træffer det rigtige valg.

Læs mere

@Eisbjerghus - Instagram

Følg vores dagligdag på Instagram 

Vi anvender cookies til statistik. Denne information deles med tredjepart. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du dette. Cookie- og persondatapolitik