Ud under åben himmel

I Friluftsliv skal vi ud og lege i det fri. Vi starter med et forløb i havkajak. Vi skal lære kajakken godt at kende og hvad den kan; redningsøvelser, roteknik, bugsering og selvredning. Desuden skal vi på en lang aftentur med madpakker, marsvin, solnedgang osv. – men først og fremmest skal vi lege, på, i og under vandet.

Derefter står den på træklatring, svævebane, supergynge, gangbro i høj og lav højde, svedhytte, rebbane over et klamt vandhul og lignende aktiviteter. Der bliver også tid til at hygge ved bålet, hvor vi laver lette bål-retter – og der er altid en kedel vand over til varm kakao.

I foråret tager vi på en overnatningstur hvor det primært handler om at hygge sig! Så friluftsliv er til dig som gerne vil udfordre dig selv, kan lide bålrøg i øjnene, varm kakao, saltvand, hygge og natur!

Har du spørgsmål?

Find svarene under FAQ, hvor du/I finder svar på de mest gængse spørgsmål - eller du/I kan ringe eller kontakte os på mail.

Gå til FAQ

Kom på besøg!

Overvejer du at tage 9. eller 10. klasse på efterskole, så kom og få en forsmag på vores hverdag - den er ikke kedelig!

Læs mere

Tilmeld dig nu!

Hvis du allerede nu ved, at du vil tilbringe et efterskoleår hos os, har vi gjort tilmeldingen let...

Tilmelding

Bestil materiale!

Få tilsendt mere information om vores skole, så du træffer det rigtige valg.

Læs mere

@Eisbjerghus - Instagram

Følg vores dagligdag på Instagram 

Vi anvender cookies til statistik. Denne information deles med tredjepart. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du dette. Cookie- og persondatapolitik