Film og medier

Bag om filmens verden

I ’Film og medier’ arbejder vi med film som fortællerform. Vi ser film, men vi laver også vores egne kortfilm. Du får en grundlæggende viden om de arbejdsgange, der ligger bag produktionen af film.

En film-produktion er et resultat af mange menneskers samarbejde. Det stiller store krav til omhyggelig planlægning, tilrettelæggelse og afvikling. Det får du lov til at prøve i en gruppe. Du prøver alle de arbejdsopgaver, der knytter sig til produktionen; optagelse, bearbejdning og afvikling m.v.

I værkstedsfaget ‘Film og medier’ lærer du selvstændigt at planlægge og kreativt gennemføre tilrettelæggelse, optagelse, bearbejdning og afvikling af produktioner. Det er en sjov opgave, der ofte kræver stor indsigt og overblik.

Vi ser også nogle film, som ofte er anderledes end de normale blockbustere – og så har vi det hyggeligt sammen.

Har du spørgsmål?

Find svarene under FAQ, hvor du/I finder svar på de mest gængse spørgsmål - eller du/I kan ringe eller kontakte os på mail.

Gå til FAQ

Kom på besøg!

Overvejer du at tage 9. eller 10. klasse på efterskole, så kom og få en forsmag på vores hverdag - den er ikke kedelig!

Læs mere

Tilmeld dig nu!

Hvis du allerede nu ved, at du vil tilbringe et efterskoleår hos os, har vi gjort tilmeldingen let...

Tilmelding

Bestil materiale!

Få tilsendt mere information om vores skole, så du træffer det rigtige valg.

Læs mere

@Eisbjerghus - Instagram

Følg vores dagligdag på Instagram 

Vi anvender cookies til statistik. Denne information deles med tredjepart. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du dette. Cookie- og persondatapolitik