EIS-redaktionen

De gode historier
På EIS-redaktionen skriver vi om dét vi er eksperter i: efterskoleliv!

Du lærer hvordan man skriver til en blog og gør den attraktiv for besøgende. Vi arbejder med billeder, layout, skriveteknik, opbygning af blogindlæg og visuelle virkemidler. Desuden kommer vi omkring nogle af fotografiets mange genrer: produkt-, portræt-, natur-, og reportage-fotografering – og vi lærer at producere korte videoer.

Vi udgiver også et magasin, der bliver trykt og omdelt. Du er med til at skabe bladets profil – og levere indholdet i form af artikler, billeder, layout m.m. Desuden arbejder vi med hvordan vi kan gøre trykte billeder og grafik levende… i bogstaveligste forstand.

Det er en forudsætning at du er motiveret og er parat til at arbejde, både selvstændigt og sammen med andre. Spændende historier venter på at blive fortalt af EIS-redaktionen! Læs “EIS Life” her

 

Har du spørgsmål?

Find svarene under FAQ, hvor du/I finder svar på de mest gængse spørgsmål - eller du/I kan ringe eller kontakte os på mail.

Gå til FAQ

Kom på besøg!

Overvejer du at tage 9. eller 10. klasse på efterskole, så kom og få en forsmag på vores hverdag - den er ikke kedelig!

Læs mere

Tilmeld dig nu!

Hvis du allerede nu ved, at du vil tilbringe et efterskoleår hos os, har vi gjort tilmeldingen let...

Tilmelding

Bestil materiale!

Få tilsendt mere information om vores skole, så du træffer det rigtige valg.

Læs mere

@Eisbjerghus - Instagram

Følg vores dagligdag på Instagram 

Vi anvender cookies til statistik. Denne information deles med tredjepart. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du dette. Cookie- og persondatapolitik