Spansk (begyndersprog)

Spansk for begyndere er en introduktion til sproget spansk og til kultur og samfundsforhold i Spanien og i mindre omfang andre spansktalende lande.

Målet er, at du skal turde kaste dig ud i sproget, hvis du skulle komme til Spanien på ferie eller ned i en spansk værtsfamilie og også snakke lidt med de spaniere der besøger os fra San Sebastian.

Begå dig på spansk

Det er vigtigt, at vi får talt spansk, og der vil derfor blive fokuseret kraftigt på udtale, men vi vil også komme til at skrive mindre skriftlige arbejder.

Vi vægter også opbygning af et aktivt ordforråd, og alle skal kunne det grundlæggende ved årets slutning: hvordan man hilser, tallene, vejret, farverne osv.

I undervisningen studerer vi sprog som system, og finder muligheder for ”lån” fra andre sprog, og vi vil bruge en del tid på at samtale.

Har du spørgsmål?

Find svarene under FAQ, hvor du/I finder svar på de mest gængse spørgsmål - eller du/I kan ringe eller kontakte os på mail.

Gå til FAQ

Kom på besøg!

Overvejer du at tage 9. eller 10. klasse på efterskole, så kom og få en forsmag på vores hverdag - den er ikke kedelig!

Læs mere

Tilmeld dig nu!

Hvis du allerede nu ved, at du vil tilbringe et efterskoleår hos os, har vi gjort tilmeldingen let...

Tilmelding

Bestil materiale!

Få tilsendt mere information om vores skole, så du træffer det rigtige valg.

Læs mere

@Eisbjerghus - Instagram

Følg vores dagligdag på Instagram 

Vi anvender cookies til statistik. Denne information deles med tredjepart. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du dette. Cookie- og persondatapolitik