Fransk (begyndersprog)

Parlez-vous francais? Fransk for begyndere er en introduktion til et af Europas smukkeste sprog, til den franske kultur og samfundsforhold i Frankrig, samt i mindre omfang andre fransktalende lande.

Papegøjer de snakker – vi taler!

Målet er, at du skal turde kaste dig ud i sproget, hvis du skulle komme til Frankrig på ferie eller ned i en fransk værtsfamilie og også tale lidt med de franskmænd, der besøger os fra Dreux. Det er derfor vigtigt, at vi får talt fransk, og der vil derfor blive fokuseret kraftigt på at tale fransk, men vi vil også komme til at skrive mindre skriftlige øvelser og opgaver.
Der vægtes også opbygning af et aktivt ordforråd, og alle skal kunne det grundlæggende ved årets slutning: hvordan man hilser, præsenterer sig selv, tallene, farverne osv.
I undervisningen studerer vi sprog som system, og finder muligheder for ”lån” fra andre sprog.

Lær med “C’est à toi”

Undervisningen baseres på lærerbogen “C’est à toi”, som derudover bliver supplementeret med sange, billeder og film, så eleverne vil få et rigt billede af fransk kultur. Det tilstræbes, at der er nogle aktuelle top-hits og nyere film, der er en del af fransk ungdomskultur.

Mulighed for diplom i DELF/DALF

De engagerede, dygtige elever vil derudover have mulighed for at aflægge en prøve i DELF/DALF A1 og dermed få dokumenteret deres opnåede sprogfærdigheder.

Har du spørgsmål?

Find svarene under FAQ, hvor du/I finder svar på de mest gængse spørgsmål - eller du/I kan ringe eller kontakte os på mail.

Gå til FAQ

Kom på besøg!

Overvejer du at tage 9. eller 10. klasse på efterskole, så kom og få en forsmag på vores hverdag - den er ikke kedelig!

Læs mere

Tilmeld dig nu!

Hvis du allerede nu ved, at du vil tilbringe et efterskoleår hos os, har vi gjort tilmeldingen let...

Tilmelding

Bestil materiale!

Få tilsendt mere information om vores skole, så du træffer det rigtige valg.

Læs mere

@Eisbjerghus - Instagram

Følg vores dagligdag på Instagram 

Vi anvender cookies til statistik. Denne information deles med tredjepart. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du dette. Cookie- og persondatapolitik