5 dages EU tur til Bruxelles

Som en del af undervisningen i historie og samfundsfag vil du som elev i 9. Klasse komme på en spændende og lærerig 5 dages studietur til Bruxelles.

Her vil du lære om EU’s institutioner, både hvordan de fungerer nu og hvordan EU er blevet til. Vi skal blandt andet besøge EU Parlamentet og få et godt indblik i, hvad de folkevalgte EU politikere arbejder med.

Se vores filmen fra turen 2016/2017.

 

Derudover skal vi besøge Parlamentarium, som er et meget spændende interaktivt museum om EU Parlamentet. Her vil du opleve at være EU politiker for en dag, med aktuelle problemstillinger, som de folkevalgte politikere arbejder med i dag.

Derudover får du også mulighed for at opleve Bruxelles som en europæisk metropol og storby, den del skal du være med til at planlægge.

 

Har du spørgsmål?

Find svarene under FAQ, hvor du/I finder svar på de mest gængse spørgsmål - eller du/I kan ringe eller kontakte os på mail.

Gå til FAQ

Kom på besøg!

Overvejer du at tage 9. eller 10. klasse på efterskole, så kom og få en forsmag på vores hverdag - den er ikke kedelig!

Læs mere

Tilmeld dig nu!

Hvis du allerede nu ved, at du vil tilbringe et efterskoleår hos os, har vi gjort tilmeldingen let...

Tilmelding

Bestil materiale!

Få tilsendt mere information om vores skole, så du træffer det rigtige valg.

Læs mere

@Eisbjerghus - Instagram

Følg vores dagligdag på Instagram 

Vi anvender cookies til statistik. Denne information deles med tredjepart. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du dette. Cookie- og persondatapolitik